tuk tuk tour Colombo Sri Lanka

Toeterend door Colombo

Tuk tuk tour Colombo Sri Lanka

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Colombo
Reissduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 115,- per volwassene
€ 85,- per kind
Inclusief: tuk tuk tour door de stad

Statige koloniale gebouwen, drukke volkswijken met fantastisch lokaal eten en heel veel verkeer. Dat kun je van Colombo verwachten. Wil je je reis door Sri Lanka relaxed afsluiten, dan kun je beter nog een nachtje in Negombo doorbrengen. Maar wanneer je wel van een beetje hectiek houdt, dan is het de moeite waard om nog een laatste nacht in de hoofdstad door te brengen. Je verblijft in een hotel op een toplocatie in het hart van de stad, vlakbij de haven.

Overnachten: 1 nacht in een koloniaal hotel in het oude centrum
Excursies: tuk tuk tour door de stad
Transport: privé-chaffeur
Maaltijden: 1 x ontbijt
  • Maaltijden naast ontbijt

  • Transport naar Colombo

  • Entree Dutch Museum (500/300 Rp per volw./kind)

  • Fooien

tuk tuk Sri Lanka - met een tuk tuk door ColomboDag 1 – hectische hoofdstad

We naderen de hoofdstad; het wordt steeds drukker en hectischer op straat en er wordt flink op los getoeterd. Na een tijdje in de file te hebben gestaan komen we uiteindelijk aan bij ons hotel in hartje Colombo. Tegen zonsondergang is de Galle Face Green een leuke plek om met de kinderen heen te gaan. Families flaneren over de promenade, kinderen zijn aan het vliegeren en jongeren spelen cricket in het park. Colombo Sri Lanka is de plek waar je het beste streetfood zult vinden van het land.

Colombo met een tuk tuk Sri LankaDag 2 – tuk tuk tour Colombo Sri Lanka

Onze zintuigen worden enigszins overbelast. We stappen in Pettah uit de tuk tuk en wandelen door deze kleurrijke volksbuurt naar het Dutch History Museum. De geur van kruidige hapjes komt op ons af, evenals een overbeladen brommer. Bollywood muziek knalt uit de speakers van een winkel en marktkoopmannen proberen al schreeuwend hun waar aan de man te brengen. Tegenover de de Wolvendaalsche kerk, onze volgende stop, rusten we even uit met een glaasje chai en een lokaal snackje. Om onze reis door Sri Lanka in Colombo te starten was voor de kids waarschijnlijk een heftige cultuurshock geweest, maar inmiddels zijn ze wel wat gewend en zijn we blij dat we de reis op deze manier af kunnen sluiten. Vlieg je vandaag overdag naar huis? Dan plannen we je tuk tuk tour in op dag 1 aan het einde van de middag.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Comfort stay Colombo

Reissom: € 155,- per volwassene en € 115,- per kind
Inbegrepen: 1 overnachting met ontbijt

Verblijf je liever in een hip hotel met een zwembad op het dak, kies dan voor deze comfortoptie. Het hotel ligt niet in het oude centrum, maar in het moderne zakendistrict. Vanaf het terras bij het zwembad op de 22ste verdieping kijk je uit over de stad en de zee. De kamers zijn niet erg groot, maar wel modern en comfortabel ingericht. Voor families reserveren wij kamers naast elkaar.

Welke optie wil je aanvragen?

Toeterend door Colombo
Comfort stay Colombo
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan