Dubai met kinderen - jeepsafari

Wereldstad in de woestijn

Dubai met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Dubai
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: €130,- per volwassene
€ 97,- per kind
Inclusief: transfers van en naar de luchthaven

Bezoek het Las Vegas van het Midden-Oosten. Ga de woestijn in en beleef het sprookje van 1001-nacht of stap in de lift en wandel rond op het hoogste gebouw ter wereld. Het eten? Westers in de Dubai Mall of authentiek in een van de restaurantjes in de soukh.

Overnachten: 2 nachten in een vierpersoonkamer in een hotel met zwembad
Excursie: geen
Transport: transfers van en naar de luchthaven
Maaltijden: 2 x ontbijt
  • overige maaltijden en drankjes

  • fooien

Dubai met kinderen - city by nightDag 1 – aankomst Dubai met kinderen

Het is warm in Dubai; we merken direct bij aankomst dat Dubai aan de rand van de woestijn ligt. Een chauffeur staat op ons te wachten in de hal – wel zo fijn na deze vlucht van zo’n zes uur. Hij brengt ons in ongeveer vijftien minuten naar ons hotel. En we krijgen onderweg direct een indruk van deze woestijnstad: hoge gebouwen, brede wegen met veel verkeer en een indrukwekkende skyline.

Het hotel heeft een groot zwembad en ruime familiekamers.  Tegen etenstijd nemen we een taxi naar de Dubai Mall. Via het Dubai Aquarium (met daarachter een gigantische snoepwinkel) lopen we naar het food court, we bestellen allemaal ons favoriete gerecht en vinden een tafeltje dat uitkijkt op de schaatsbaan.

Dubai met kinderen - Dubai museumDag 2 – de stad in

De taxi brengt ons naar het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort. Achter de lemen muren is de geschiedenis van Dubai uitgebeeld – van kleine handelsplaats tot de wereldstad van nu. Eenmaal buiten staat in de verte de Burj Khalifa te lonken – de hoogste toren ter wereld! Durven we dit aan?

De lift brengt ons in 60 seconden naar boven – de flikkerende lampjes en opzwepende muziek gaan sneller en sneller naarmate we stijgen. Het uitzicht is onovertroffen – en dan hebben wij nog pech met het vele zand in de lucht. We kijken uit over Dubai en zien in de verte Palm Jumeirah liggen. Dubai is echt over the top, niet te missen en overweldigend.

Dubai met kinderen - vluchtDag 3 – bye bye Dubai

Vandaag weer een reis dag. Wanneer je Dubai aan het begin van je reis hebt ingepland, dan vlieg je vandaag door naar Sri Lanka en gaat je rondreis met kinderen beginnen. Ben je aan het einde van je reis? Dan vlieg je vandaag terug naar huis – met een koffer vol herinneringen.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Optionele woestijnsafari

Reissom: € 76,- per volwassene en € 56,- per kind
Inbegrepen: 4x4 woestijntocht, BBQ diner, frisdrankjes, traditionele waterpijp, kamelenritje, henna tattoo, optreden buikdanseres

Vind je het leuk om nog wat van de woestijn te zien, wanneer je in Dubai bent, dan regelen we een woestijntocht voor je. De 4×4 scheurt door de zandduinen en het voelt als een 1001-nacht avontuur. Omdat de excursie duurt van 1600 tot circa 2200 zien we een indrukwekkende zonsondergang – het zand verandert continu van kleur. Na een ritje op een kameel en een BBQ-buffet diner geniet je van een traditionele waterpijp terwijl er een buikdanseres optreedt.

Welke optie wil je aanvragen?

Wereldstad in de woestijn
Optionele woestijnsafari
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan