Eten bij locals

Kom je bij me eten?

Eten bij locals

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
Plaatsen: Colombo, Ella, Galle, Kandy, Negombo, Sigiriya en Trincomalee
Tijd: Ongeveer 3 uur
Activiteit: Lunch of diner bij Sri Lankaans gezin thuis
Reissom: €18,- per volwassene
€12,- per kind (jonger dan 12 jaar)

Hoe leuk is het om tijdens je reis in Sri Lanka met de kinderen bij een Sri Lankaans gezin thuis te eten? Zo proef je pas écht de lokale keuken met deze culinaire ervaring. Je geniet van een met zorg bereide maaltijd en je draagt financieel een steuntje bij. Het geeft je bovendien de mogelijkheid om echt contact te maken met een lokale familie.

Activiteit: Lunch of diner inclusief eventuele starters/side dishes en non-alcoholische drankjes
  • Vervoer van en naar het gastgezin

Vandaag ga je, met je gezin, aan tafel bij een Sri Lankaans gezin. Samen spreken we van tevoren af of jullie willen gaan lunchen of juist ’s avonds mee willen eten. Je regelt zelf het vervoer naar een ontmoetingspunt, dat wij van tevoren aan je doorgeven. Samen met onze gids wandel je naar het woonhuis waar je gaat eten. De gastvrouw en-heer zijn blij met jullie komst en je krijgt direct bij binnenkomst wat te drinken. Hierna ga je genieten van je smakelijke maaltijd. In Sri Lanka werken we samen met een stichting die gezinnen selecteert die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Op deze manier helpt het hen om zonder al te grote investeringen toch mee te kunnen profiteren van het toerisme. Deze stichting begeleidt  het gezin ook bij het professioneel ontvangen van reizigers. Het zorgt voor unieke ontmoetingen die gegarandeerd nog lang bijblijven. We kunnen deze excursie voor je regelen in Colombo, Ella, Kandy, Negombo, Sigiriya, Galle en Trincomalee.

Heb je een speciaal dieet? Laat het ons dan weten, zodat we voor je na kunnen vragen of hiermee rekening gehouden kan worden.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan