Raften Sri Lanka Kids - Adams Peak

Raften door het regenwoud

Raften Sri Lanka met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Kandy - Kitulgala
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 85,- per volwassene
€ 65,- per kind
Inclusief: raften in Kitulgala

Ga je naar Kitulgala, dan ga je raften. Bedwing de zes kilometer lange rivier - dwars door het oerwoud - en duik erin, wanneer de golven wat rustiger zijn. Met zwemvest aan is het heerlijk om je mee te laten drijven. Je overnachting is basic, maar op een prachtige plek, direct aan de rivier, met een buitendouche.

Overnachtingen: 1 in eenvoudige accommodatie met buitendouche
Vervoer: privé-chauffeur
Excursie: raften in Kitulgala
Maaltijden: 1 x ontbijt
  • Overige maaltijden en fooien

  • Transfer naar Kitulgala

Dag 1 – Raften Sri Lanka – showtime

Zo’n wetsuit is best warm. En dan ook nog een helm op je hoofd. Maar…veiligheid voor alles. Dit is dé plek om te raften in Sri Lanka, en de rivier is dan ook niet overal kalmpjes. De instructies zijn best duidelijk en dan het water in. Het traject is zes kilometer lang en opgedeeld in etappes. Soms gaat het er wild aan toe, en op andere plekken duik je zo het water in, omdat het er rustig is. De gidsen zijn ervaren en weten precies hoe we het beste de boot niet en wel kunnen laten omslaan. Echt een gaaf avontuur.

Het hotel is basic: een hutje met een matras in het midden en een buitendouche. Het hutje ligt aan de rivier, dus je valt in slaap met het geruis van de rivier op de achtergrond.

raften Sri Lanka - reizen met de trein naar EllaDag 2 – ik ruik de thee al

Trek in thee? Vanuit het koele water door naar de koele heuvels. Theeplantages en een bezoek aan een heuse theefabriek combineer je met een wandeling naar Litte Adam’s Peak. Het uitzicht vanuit je hotel is fenomenaal – Ella’s Gap ligt in het midden tussen Ella’s Rock rechts en Little Adams Peak links. Liever met de auto of toch maar met de trein? Het kan allebei. Cultuur snuiven doe je in Kandy, met de bouwsteen Vuurdans in Lotusstad. Combineer een culturele show met het offeren van lotusbloemen bij de Tempel van de Tand, in Kandy.

 

 

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Comfort stay Kitulgala

Reissom: € 215,- per volwassene en € 159,- per kind
Inbegrepen: -

Ons upgrade resort ligt in het dichte regenwoud van Kitulgala en heeft een buitenzwembad, een waterval en een spectaculair uitzicht op de natuur. De ruime en lichte kamer heeft een dompelbad of een bubbelbad en privé-terras. Hier is het heerlijk bijkomen na het raften op de rivier.

Welke optie wil je aanvragen?

Raften door het regenwoud
Comfort stay Kitulgala
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan