Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Surfen Sri Lanka

  Surfen Sri Lanka met kinderen

  Surfen Sri Lanka
  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  Locatie: Arugambay
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 253,- per volwassene
  € 187,- per kind
  Beste reistijd:: De golfen zijn het beste van april tot en met september

  Het strand loopt langzaam af in zee, er heerst een relaxte sfeer en de golven zijn er perfect. Arugambay is dé plek voor surfliefhebbers, ook als je beginner bent. Hier leer je de kneepjes van het vak en aan het eind van je verblijf staan jij en je kinderen op het surfboard. Je slaapt in een eenvoudig strandhuisje in een familiekamer.

  Overnachtingen: 3 nachten in eenvoudige bungalow aan het strand
  Maaltijden: drie keer ontbijt
  • overige maaltijden en fooien

  • transport naar Arugambay

  • surflessen en huur van surfboard etc.

  Surfen Sri Lanka met kinderenDag 1 – Laidback Arugambay

  Vanuit de theevelden bij Ella of het wildpark Yala reis je zo naar de kust. Vanmiddag doen we niks anders dan slenteren over het strand, in de schaduw van de palmbomen en natuurlijk beoordelen we de branding op surfgolven, het water is er lekker warm.

  Arugambay is een van de weinige plaatsen in Sri Lanka die ’s avonds een beetje tot leven komt, een gezellig (vis)restaurant is dus zo gevonden. We eten de vis die de vissers die ochtend gevangen hebben, verser kan niet. En dan duiken we snel ons bed in, als je goed luistert hoor je de golven op de achtergrond.

  Dag 2 & 3 – Tijd voor actie! Surfen Sri Lanka

  Hoewel deze dagen niks hoeft is Arugam Bay wel dé surfspot van Sri Lanka. Tijd voor actie dus, vonden wij! ’s Ochtends duiken we meteen de zee in. De kids en papa beproeven de golven bij Whisky Point en mama rust ’s middags lekker uit in de hangmat. Life is good in Arugam Bay!

  Tijdens de zomermaanden is de zee vrij kalm, prima golven dus voor beginnende surfers. Er heerst een ontspannen en laidback sfeer. Wil je niet vanaf het strand toekijken, maar zelf leren surfen? Reserveer dan alvast een 90 minuten durende surfles bij ons.

  Dag 4 – Trek in thee

  Na het ontbijt en misschien nog een laatste duik in het zwembad is het tijd om je surfboard weer in te leveren.

  Heb je Trek in thee? Vanaf de warme oostkust door naar de koele heuvels. Theeplantages en een bezoek aan een heuse theefabriek combineer je met een wandeling naar Litte Adam’s Peak. Het uitzicht vanuit je hotel is fenomenaal – Ella’s Gap ligt in het midden tussen Ella’s Rock rechts en Little Adams Peak links.

  Wil je liever Op safari! met je kinderen? Reis dan door naar Yala. Grote kans dat je wilde olifanten en krokodillen gaat zien en met een beetje geluk spot je ook een luipaard of een zwarte beer.

  Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

  Surfles Sri Lanka

  Reissom: € 54,- per persoon (ouder dan 10 jaar)
  Inbegrepen: Surfles van 90 minuten inclusief huur surfmateriaal

  Tijd voor actie! Samen met een instructeur leer je hoe je het beste op het board kan springen. Eerst op het strand en daarna peddel je de zee in. Je zult in het begin merken dat het vrij lastig is om dit goed onder de knie te krijgen, maar… oefening baart kunst!

  Wij raden de surflessen aan vanaf 10 jaar, zelf je surfboard tegen de golven in mee de zee in nemen is namelijk best pittig. Zijn je kinderen jonger, dan gaat er een extra instructeur mee en betaal je een toeslag.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Surfen Sri Lanka
  Surfles Sri Lanka
  x