overnachten Sri Lanka met kinderen - ontbijt in EllaOvernachten Sri Lanka

We hechten er veel waarde aan het overnachten Sri Lanka wat past bij de omgeving waar je bent en voor een meerwaarde zorgen in je totale reiservaring. Zo verblijf je in Negombo in een familiehotel met zwembad dichtbij het strand, slaap je dichtbij de buzz in Kandy, overnacht je bij de olifanten in Yala en regelen we een kamer voor je in een landhuis in Unawatuna.

We bezoeken regelmatig onze hotels, lodges en resorts en kijken daarbij of ze geschikt zijn voor ouders met kinderen door te letten op de aanwezigheid van familiekamers, sfeer, veiligheid, hygiëne, service, comfort en een goede ligging. We letten daarbij extra op de faciliteiten die prettig zijn als je met (jonge) kinderen reist, zoals een zwembad en een restaurant. Heb je specifieke wensen dan zullen we je daarin adviseren.

Karakteristiek en sfeervol

Dit zijn de comfortabele hotels tijdens je reis. Deze accommodaties zijn sfeervol en goed onderhouden en hebben een prima locatie. Hierin maken we onderscheid in de diverse types zoals bungalows, hotelkamers en pensions. Zo slaap je comfortabel en op loopafstand van het strand in Negombo. Tijdens de bouwsteen Trek in thee slaap je bijvoorbeeld in een karakteristiek hotel waarvan de wijdse uitzichten en sfeervolle kamers ons erg aanspreken. De voormalige gouveneurswoning in Unawatuna is omgebouwd tot sfeervol hotel – in dit karakteristieke hotel, op loopafstand van de zee, kun je fijn ontspannen.

2 weken Sri Lanka met kinderen - Negombo hotel zwembadFamiliereis Sri Lanka - Uppuveli zwembadKandy Sri Lanka Kids - familiehotel kamer3 weken Sri Lanka met kinderen - hotel PollonaruwaSafari Sri Lanka met kinderen - Yala hotel zwembadPolonurrawa Sri Lanka Kids - familiehotel

Net iets meer luxe

Voor sommige van onze locaties vinden we wat meer comfort wel even lekker. De accommodaties die we hier hebben geselecteerd, bieden je niet alleen wat meer comfort maar zijn ook sfeervol. In Palmenbaai en schildpaddenstrand kun je bijvoorbeeld genieten van je eigen ruime en comfortabele cabana waar je vanuit je luie stoel op de veranda uitkijkt op de zee. Of verblijf in stijl tijdens de bouwsteen Op safari! en zie het wildlife in het meer afkoelen, vanuit je zwembad. Reis je door voor de bouwsteen Tropisch toetje: Malediven dan behoort ook je verblijf hier tot deze luxere categorie. Geniet van hagelwitte zandstranden en een azuurblauwe zee die je vanuit je hotelkamer of watervilla al kunt zien.

Comfort Stay Trincomalee - zwembadSpecial Stay koloniaal landhuis - Kandy Sri LankaComfort stay Unawatuna Sri Lanka - resort met kinderenSpecial Stay Pollonnaruwa Sri Lanka - terrasComfort Stay Sigiriya - tuinSpecial stay safaritent - Yala tenten kampComfort stay Kitulgala - raften Sri LankaComfort stay met zwembad - Ella Sri LankaMalediven - reizen Sri Lanka

Eenvoudig heeft ook zo z’n charme

Een overnachting in een simpele accommodatie met beperkte faciliteiten behoort tot deze categorie. De meeste zijn mooi gelegen, op een groot stuk grond of hebben een landelijke sfeer. Tijdens de bouwsteen Raften door het regenwoud verblijf je in een eenvoudige accommodatie.

Raften Sri Lanka Kids - chaletRaften Sri Lanka Kids - chalet KitulgalaRaften Sri Lanka Kids - chalet Kitulgala uitzicht