Rondreis Sri Lanka - theeplukken in Ella

Rondreis Sri Lanka met kinderen

Ga op zoek naar de sporen van de VOC tijdens een speurtocht in Galle, maak een tuk tuk tour door Colombo en spot luipaarden in Yala. Onze Sri Lanka rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door onze bouwstenen, korte reisprogramma’s, met elkaar te verbinden. Wil je een handig overzicht van alle rondreizen? Bekijk dan onze kaartpagina. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Riksja Family Sri Lanka specialisten Anne-Marie en Juliëtte helpen je graag verder om je ideale rondreis Sri Lanka samen te stellen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

 

Kies je favoriete Sri Lanka rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Sri Lanka on a shoestring

Reisschema: Negombo – Sigiriya – Nilaveli – Kandy – Ella – Yala – Unawatuna – Colombo
Reisduur: 21 dagen / 19 nachten
Reissom: € 1205,- per volwassene
€ 895,- per kind
Inclusief: losse transfers i.p.v auto met privé-chauffeur, safari in Yala
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

Een avontuurlijke en ‘on a budget’ rondreis Sri Lanka van 3 weken. In plaats van reizen met een privé chauffeur hop je van plek naar met minibusjes of de trein. Voor de korte afstanden regel je zelf een tuktuk of taxi. Aangezien jij kiest voor ultieme vrijheid, zitten er in deze reis geen excursies. Wel reserveren we alvast een spot in één van de safari voertuigen bij Yala National park. Zo mis je niet de kans om een luipaard te spotten!

Voeg deze rondreis toe aan je Sri Lanka reisplan!

Rondreis 2: No worry Ceylon curry

Reisschema: Negombo - Sigiriya - Trincomalee - Polonnaruwa - Kandy - Ella - Yala - Unawatuna - Galle
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Reissom: € 2095,- per volwassene
€ 1550,- per kind
Inclusief: o.a. fisherman experience Negombo, snorkeltocht Pigeon island, fietsen langs tempelruïnes Polonnaruwa, culturele show in Kandy, bezoek theefabriek, trekking naar Little Adam's Peak, safari Yala en fotospeurtocht met gids door Galle
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

Deze Sri Lanka rondreis van 3 weken met kinderen is te vergelijken met een heerlijke curry. Het bevat een complexe afwisseling aan smaken, maar is niet al te pittig, zodat je er samen met je kinderen van kunt smullen.

Rondreis 3: Sri Lanka in een (kokos)notendop

Reisschema: Negombo - Kandy - Ella - Yala - Tangalle - Colombo
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Reissom: € 1455,- per volwassene
€ 1075,- per kind
Inclusief: o.a. vissen en barbeque in Negombo, culturele schow Kandy, safari in Yala, tuk tuk naar Rekawa schildpappenstrand, tuk tuk tour Colombo
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

Het beste van Sri Lanka in twee weken. Combineer wandelen door de theeplantages bij Ella met speuren naar wildlife in Yala. Kijk hoe schildpadden eieren leggen bij een palmenbaai in het zuiden en offer zie hoe ze over hete kolen lopen in cultureel Kandy.

Rondreis 4: Eigenwijs eilandenreis

Reisschema: Negombo - Unawatuna - Yala - Ella - Kandy - Sigiriya - Colombo - Malediven
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Reissom: € 2390,- per volwassene
€ 1765,- per kind
Inclusief: o.a. fisherman experience Negombo, VOC fotospeurtocht Galle, safari Yala, wandelingen rodom Ella, culturele show in Kandy, tuk tuk tour Colombo en verblijf op de Malediven
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Combineer een avontuurlijke rondreis door Sri Lanka met een aantal dagen snorkelen en relaxen op de Malediven met kinderen. Van theeplantages tot rotstempels en van een safari in de bush tot een tropisch eiland midden in de Indische Oceaan.

Rondreis 5: Expeditie Sri Lanka

Reisschema: Negombo - Kitulgala - Kandy - Ella - Polonnaruwa - Uppuveli - Sigiriya
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 1520,- per persoon
Inclusief: o.a. fietsen door Negombo, raften op Kelani-rivier, culturele show en bezoek Temple of the Tooth, safari, fietsen over tempelcomplex Polonnaruwa, snorkelen bij Pigeon Island. beklimming Sigiriya Rots
Vluchten: vanaf € 800,- p.p.

Stoer en avontuurlijk – ga met je tieners op expeditie door het land met deze familiereis Sri Lanka. Fiets door Negombo, bedwing met een raft de zes kilometer lange Kelani rivier en hike naar Little Adam’s Peak. Bezoek de tempelruines van Polonnaruwa – op de fiets uiteraard – en duik onder water bij Pigeon Island. De beklimming van Sigiriya Rots bewaren we voor het laatst.

1
van
5

 

 

 

Algemene informatie Sri Lanka rondreizen met kinderen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

Wat is inbegrepen in je rondreis Sri Lanka met kinderen?
– Je overnachtingen zijn met ontbijt. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
– Het vervoer is geregeld met een auto met privé chauffeur voor de gehele reis zoals in het programma beschreven.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in de Sri Lanka rondreizen?
– De retourvlucht van Nederland/België of Duitsland naar Sri Lanka. Deze regelen we uiteraard graag voor je.
– Optionele excursies, zoals een extra safari
– Visumkosten
– Reis- en annuleringsverzekering

 

Wil je je rondreis Sri Lanka met kinderen aanpassen?
Het is mogelijk aanpassingen op rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel. Je kunt ook gemakkelijk dagen aan de reis plakken op de start- of eindlocatie, of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt op mijn reisplan, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

 

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen