• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  hoe-reis-je-in-quinten-tuk-tukSri Lanka vervoer

  Je kunt op verschillende manieren door Sri Lanka reizen. Vanwege de afstanden tussen de bouwstenen en de afwijkende verkeersregels is autorijden hier een avontuur op zich. Buiten de stad wordt autorijden veel gemakkelijker, maar een goede wegenkaart is een must. Omdat wij zelf optimaal van het land willen genieten, kiezen wij ervoor om met een auto met privé-chauffeur door Sri Lanka te trekken, voorzien van airconditioning.

  SriLankaKids zal het vervoer tussen de door jou gekozen Sri Lanka bouwstenen voorstellen. Je kunt op het vrijblijvende aanvraagformulier aangeven welke bouwstenen je aanspreken.

   

   

  sri lanka vervoer

  Auto met privé-chauffeur

  Wij vinden dit zelf een prettige manier van reizen, omdat je op deze manier volop kan genieten van de reis. Je stapt in de auto van je eigen chauffeur en laat de uitgestrekte theeplantages, tempels en ongerepte dorpen aan je voorbij trekken. Vaak is de chauffeur ook een goede gids en vindt hij het leuk om enthousiast over zijn land te vertellen. Je kunt je privé-chauffeur een fooi geven als je tevreden bent over de service, uiteraard kan ben je vrij om de hoogte van het bedrag zelf te bepalen, een bedrag van € 2,- tot € 5,- per persoon per dag is gebruikelijk.

   

  sri lanka vervoer trein basTrein

  Reis je naar Ella, voor de bouwsteen Trek in Thee, dan kun je de eerste dag per trein reizen via de theeheuvels naar de bergen van Ella. Wij kopen 3e klas tickets zodat je samen met de locals reist. In de wagon is het genieten van de mensen in de trein en alles wat er om je heen gebeurt. Boemel door een indrukwekkend berglandschap langs spectaculaire dieptes en vergezichten. Een afwisselende manier van reizen en om met de locals in contact te komen.

   

   

   

  vlucht-malediven-met-kinderen

  Vliegen naar de Malediven

  Combineer je een Sri Lanka rondreis met de bouwsteen Tropisch Toetje Malediven dan is het vervoer tussen beide landen per vliegtuig. De vluchtduur is ongeveer anderhalf uur. En dat is anderhalf uur genieten! Na het opstijgen zie je in de verte de atollen liggen; een azuurblauwe zee met turquoise ringen zover je kijken kan. Naarmate je dichterbij komt veranderen de atollen in eilanden en besef je dat dit het paradijs is waar je komende nachten doorbrengt. Groene palmbomen omringd door parelwitte stranden.

  Afhankelijk van het resort waar je verblijft op de Malediven reis je per speedboot of per watervliegtuig naar het eiland.