Vliegtickets Sri Lanka nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Sri Lanka voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Family Sri Lanka-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Sri Lanka zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Sri Lanka-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Sri Lanka, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

 

Vliegtickets Colombo, Sri Lanka

Laagseizoen vanaf €830,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Colombo
Hoogseizoen vanaf €930,- p.p. Economy Overstap Dubai
Laagseizoen vanaf €775,- p.p. Economy Route Düsseldorf - Colombo/Male
Hoogseizoen vanaf €750,- p.p. Economy Overstap Dubai
Laagseizoen vanaf €875,- p.p. Economy Route Amsterdam - Male/Colombo - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1011,- p.p. Economy Overstap Dubai
Laagseizoen vanaf €725,- p.p. Economy Route Amsterdam - Colombo
Hoogseizoen vanaf €925,- p.p. Economy Overstap Frankfurt / Dubai
Laagseizoen vanaf €711,- p.p. Economy Route Amsterdam - Colombo
Hoogseizoen vanaf €796,- p.p. Economy Overstap Istanbul
Laagseizoen vanaf €665,- p.p. Economy Route Dusseldorf - Colombo
Hoogseizoen vanaf €835,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi

Kinderkorting

De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen tot en met 11 jaar korting op het vluchttarief (meestal 25 % korting). Het verschilt per luchtvaartmaatschappij en bepalend is de leeftijd op de dag van vertrek. Bij je aanvraag zullen we de exacte korting aan je doorgeven.

Ook hanteren de meeste luchtvaartmaatschappijen een korting voor baby’s tot twee jaar (meestal 90 % korting). Ook dit verschilt per maatschappij. In de offerte vermelden we het betreffende kindertarief apart. Een baby heeft geen recht op een stoel. Voor kinderen tot en met 6 maanden kunnen we een babybedje aanvragen.

Inbegrepen

Genoemde totaalprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegverzekering (zie ook ticketinformatie Sri Lanka). De geldende boekingsklassen staan tussen haakjes achter het betreffende vluchttarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit bij ons ook mogelijk. Woon je in Nederland en kun je vanaf deze luchthavens vertrekken dan kun je er makkelijk met het openbaar vervoer naartoe. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn goed per trein te bereizen.

De laagste vliegtickettarieven

We werken samen met Airtrade, een van de grootste ticketleveranciers van Nederland (IATA, ANVR, SGR). Via hen zijn we aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Je profiteert zo van de laagst mogelijke tarieven voor vliegtickets Sri Lanka. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. Kijk voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Sri Lanka.