klm-toestelVliegtickets Sri Lanka

Vliegtickets Sri Lanka op maat

Net als het op maat maken van je Sri Lanka reis, kunnen wij ook je vliegtickets Sri Lanka boeken welke aansluiten bij je reis. De organisatie ligt dan van A tot Z bij Riksja Family Sri Lanka. Wel zo prettig als er bijvoorbeeld nog vluchtwijzigingen zijn. Je krijgt een Sri Lanka vlucht op maat en door de inkoopkracht van onze vluchtpartners ook een scherp tarief. Juist omdat de vliegwereld sterk in beweging is, zijn we constant op zoek naar de beste vluchtdeals. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover. Wil je vrijblijvend een passend vluchtvoorstel, neem dan contact met ons op. Een Sri Lanka vliegticket kun je alleen bij ons boeken in combinatie met een landarrangement (Sri Lanka bouwstenen of een Sri Lanka rondreis).

óf: zelf je vliegtickets Sri Lanka zoeken en boeken

Je kunt je vliegtickets Sri Lanka ook makkelijk zelf boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Als de vlucht geboekt is, mail je ons je gegevens door. We helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij de je vlucht.

Vliegtickets Colombo, Sri Lanka

Laagseizoen vanaf €830,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Colombo
Hoogseizoen vanaf €930,- p.p. Economy Overstap Dubai
Laagseizoen vanaf €775,- p.p. Economy Route Düsseldorf - Colombo/Male
Hoogseizoen vanaf €750,- p.p. Economy Overstap Dubai
Laagseizoen vanaf €875,- p.p. Economy Route Amsterdam - Male/Colombo - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1011,- p.p. Economy Overstap Dubai
Laagseizoen vanaf €725,- p.p. Economy Route Amsterdam - Colombo
Hoogseizoen vanaf €925,- p.p. Economy Overstap Frankfurt / Dubai
Laagseizoen vanaf €711,- p.p. Economy Route Amsterdam - Colombo
Hoogseizoen vanaf €796,- p.p. Economy Overstap Istanbul
Laagseizoen vanaf €665,- p.p. Economy Route Dusseldorf - Colombo
Hoogseizoen vanaf €835,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi

Kinderkorting

De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen tot en met 11 jaar korting op het vluchttarief (meestal 25 % korting). Het verschilt per luchtvaartmaatschappij en bepalend is de leeftijd op de dag van vertrek. Bij je aanvraag zullen we de exacte korting aan je doorgeven.

Ook hanteren de meeste luchtvaartmaatschappijen een korting voor baby’s tot twee jaar (meestal 90 % korting). Ook dit verschilt per maatschappij. In de offerte vermelden we het betreffende kindertarief apart. Een baby heeft geen recht op een stoel. Voor kinderen tot en met 6 maanden kunnen we een babybedje aanvragen.

Inbegrepen

Genoemde totaalprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegverzekering (zie ook ticketinformatie Sri Lanka). De geldende boekingsklassen staan tussen haakjes achter het betreffende vluchttarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit bij ons ook mogelijk. Woon je in Nederland en kun je vanaf deze luchthavens vertrekken dan kun je er makkelijk met het openbaar vervoer naartoe. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn goed per trein te bereizen.

De laagste vliegtickettarieven

We werken samen met Airtrade, een van de grootste ticketleveranciers van Nederland (IATA, ANVR, SGR). Via hen zijn we aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Je profiteert zo van de laagst mogelijke tarieven voor vliegtickets Sri Lanka. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. Kijk voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Sri Lanka.