sri lanka gezinsreisHoe stel ik mijn Sri Lanka gezinsreis samen?

Bij Riksja Family Sri Lanka heb je de mogelijkheid om zelf je eigen Sri Lanka gezinsreis samen te stellen.

Rondreizen

Wil je graag een bijzondere en complete SriLankavakantie waarbij je niet meer hoeft te puzzelen, kijk dan bij onze rondreizen. Variërend van 14 tot 20 dagen bieden we individuele reizen naar de highlights van Sri Lanka. Je verblijft in sfeervolle, verzorgde accommodaties met ouder- én kindvriendelijke faciliteiten. Zo kun je slapen in een comfortabel stadshotel, jungle lodge of beach resort. Omdat je met kinderen reist, is het tempo aangepast en heb je ook tijd om dat fijne zwembad bij het hotel te gebruiken. Zo is er balans tussen rust en activiteit.

Alle rondreizen zijn altijd nog aan te passen aan je eigen specifieke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra nacht in Negombo aan het begin van je reis, een verlenging van je strandverblijf op één van de bounty stranden, of juist met de trein reizen, in plaats van met de auto. We informeren je graag over de mogelijkheden, dus aarzel niet om hiernaar te vragen.

theeplukster-sri-lanka-kinderenBouwstenen

Wil je graag zelf aan de slag gaan met het bouwen van je eigen Sri Lanka vakantie, dan kun je kijken bij onze bouwstenen. Dit zijn korte reisprogramma’s van 2 to 5 dagen door het hele land. We reisden zelf met onze kinderen rond in Sri Lanka en hebben de bouwstenen zo opgesteld dat ze elk een andere ervaring geven tijdens een Sri Lanka gezinsreis. In de verschillende reisprogramma’s zit veel afwisseling, zodat je die ervaringen kunt opnemen in je Sri Lanka gezinsreis die je zelf het leukst vindt.

Vrijblijvend een reisaanvraag doen?

Je kunt via Mijn reisplan een complete Sri Lanka reis samenstellen, of juist losse bouwstenen boeken. Onze Riksja Family Sri Lanka reisspecialisten zijn moeders die zelf in Sri Lanka zijn geweest met hun kinderen en zij helpen je graag. Je kunt ons ook een mailtje sturen met daarin je wensen en contactgegevens. Wij zullen dan binnen enkele dagen contact met je opnemen en een vrijblijvend reisvoorstel sturen. We horen daarna graag wat je ervan vindt en kunnen de reis desgewenst aanpassen aan je wensen en voorkeuren.

 

 

hoe werken wij birgitRiksja Family Sri Lanka reisspecialist Birgit:

“Voordat mijn zoon geboren werd reisde ik met een backpack, ticket en een Lonely Planet. Maar dat werd echt anders toen hij er eenmaal was. Zelfs tijdens onze wereldreis hielden we het reistempo laag en bezochten we met name Westerse landen. Nu hij 10 jaar is, wordt het reistempo weer wat hoger en de reizen en bestemmingen avontuurlijker! Daarom hebben we bij Riksja Family Sri Lanka uit eigen ervaring de bouwstenen en rondreizen op verschillende leeftijden afgestemd. Zo kun je ‘meegroeien’ met je kinderen.”